Следвайте Гласове в Ситуацията в северозападна Сирия е доста тежка. Някои градове

...
Следвайте Гласове в Ситуацията в северозападна Сирия е доста тежка. Някои градове
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Санкциите на САЩ и ЕС не допускат помощи за Сирия, пристигат пратки само от Русия, Иран, Ирак, ОАЕ и Индия

Следвайте " Гласове " в 
Ситуацията в северозападна Сирия е много тежка. 

Някои градове безусловно са сринати напълно, съвсем нищо не е останало от тях. Градове като Сармада, Джандерис и Харем (от видеото) са сринати до основи. В Алепо са се срутили към 90 здания. Отслабените структури след войната и остарели здания на стотици години стават лесна плячка на непрекъснатите земетресения (над 40 досега).
Сирийските управляващи оповестяват за 500 починали, а от бунтовническите региони се загатват за 700, което прави над 1200 жертви. 
 


 
Поради наложените наказания и ембарго е невероятно да се пратят пари на родственици по банков път, на нито една банка в Европа не й е разрешено да работи със Сирия. Сирийските жители без друго поданство даже не могат да си отворят сметки. 
 

Европейски Съюз и Съединени американски щати не разрешават вкарването на голям брой медикаменти, лекарства, техника, даже превързочни материали в Сирия, постановат санкции на всеки, който го направи. САЩ е окупирала територията с петролните залежи и жито, и в този момент всеобщо сирийците измръзват от мраз, нямат самун, хиляди са останали без покрив след земетресението. На някои места има ток единствено по 2 часа дневно. 
 

След всичката тъга, болежка, опустошения в този момент идва и това, хорага са обезверени до последна степен. На всичкото от горната страна се случи в отвратително студено време, 4 часа заран. 
Десетки благи обезпокоени  хора от България и други места ме питаха през днешния ден по какъв начин могат да оказват помощ, за което доста съм признателен, тук е цялостно с положителни хорица, само че почтено казано концепция си нямам по какъв начин да стане без да нарушите европейските разпореждания. От години ни е мъчно да пратим даже $ на роднините ни в Сирия. Видях много отворени сметки от Германия, Франция, Русия, само че не знам произхода им и не мога да предлагам непроверени пътища. 
Помощи за Сирия са пристигнали посредством самолети от Русия, Иран, Ирак, ОАЕ и Индия. Крайно време е европейските водачи вместо единствено да приказват с цел да излъчват подправени добродетели, да махнат най-малко глобите, с цел да може други страни да оказват помощ. Тези наказания убиват повече хора и от земетресението. Послушайте елементарните почтени европейци.
 

Съжалявам за рецензиите, само че това е към този момент нечовешко. Поне за първи път слушам топли думи от двете сирийски страни, за първи път от началото на войната. Най-накрая всички си спомниха, че са хора, а не кукли на конци, дърпани от непознати кукловоди.
Източник:
 
 
 
 
 
 
07 Фев 2023127106 Фев 202360606 Фев 2023193506 Фев 2023187905 Фев 2023362205 Фев 2023468КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023384811 Яну 2023240905 Фев 202371426 Яну 2023620
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР